Voimailukoulu

Voimailukoulussa opit oikeat ja turvalliset nostotekniikat. (Kuva: Sanna Hillberg)

Syksyn 2021 peruskurssille avautui muutama peruutuspaikka. Ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 


Kenelle kurssi on tarkoitettu?

Ryhdin voimailukoulun peruskurssi on tarkoitettu noin 12-17 -vuotiaille painonnostoa aloitteville tytöille ja pojille. Aiempaa urheilutaustaa ei vaadita. Kurssi soveltuu myös muiden lajien harrastajille, jotka haluavat oppia nostamaan oikein ja turvallisesti.

Mitä kurssilla opitaan?

Kurssilla treenataan liikkuvuutta, lihaskuntoa ja painonnoston liikeratoja. Kun perustekniikat on opittu kepeillä ja kevyillä tangoilla, niin voidaan edetä asteittain tulokselliseen voimaharjoitteluun. Kaikki ohjaajat ovat suorittaneet Suomen painonnostoliiton ohjaajakoulutuksen.

Koska voimailukoulu alkaa?

Peruskurssi alkaa 1.9.2021 klo 19.00 Ylöjärven urheilutalon monitoimisalissa (Koulutie 6). 

Harjoitukset ovat kaksi kertaa viikossa: 

  • maanantaisin klo 17.30-18.30 urheilutalon voimailusalissa (alakerta) ja
  • keskiviikkoisin klo 19.00-20.00 monitoimisalissa tai voimailusalissa.

Varsinainen levytankoharjoittelu tapahtuu enintään kymmenen hengen pienryhmissä voimailusalissa.

Miten pääsen mukaan?

Voimailukoulun peruskurssin hinta on 90 euroa. Kurssin kesto on noin 3,5 kuukautta ja se sisältää yhteensä noin 25 harjoituskertaa. Varustukseksi riittävät sisäliikuntavaatteet ja -kengät sekä vesipullo. Kurssille voidaan ottaa 20 ensimmäistä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittaudu tästä 


Lisätiedot voimailukoulusta

Juha Vähäkoski
p. 040 527 8002
juha.vkoski@gmail.com

Muut ohjaajat: Heli Mikkonen, Mika Laitinen ja Anni Vähäkoski

Vakuutus

Painonnosto on turvallinen laji harrastaa, mutta mahdollisiin tapaturmiin on syytä varautua. Seuralla ei ole harjoittelua kattavaa tapaturmavakuutusta. Jokaisen tulee itse huolehtia mahdollisesta vakuuttamisesta.


Tiedotamme joulukuun aikana tammikuussa 2022 alkavasta voimailukoulun jatkokurssista tai mahdollisesta uudesta peruskurssista. Kiitos mielenkiinnosta.

Tähän toimintaan olemme saaneet opetus- ja kulttuuriministeriön jakamaa seuratukea.

Ylöjärven Ryhdin voimailukoulu tukee myös vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastamista. Kurssipaikoista on osa varattu tuettuun liikuntaan. Tässä tapauksessa pyydämme ottamaan yhteyttä seuran sihteeri Päivi Ristolaiseen, paivi.ristolainen@cimson.fi, p. 050 536 5768.

Tiedotamme joulukuun aikana tammikuussa 2022 alkavasta voimailukoulun jatkokurssista tai mahdollisesta uudesta peruskurssista.