Ilmoittautuminen

Kaikkien urheilijoiden, jotka osallistuvat Ryhti Skin harjoituksiin, leireille ja tapahtumiin ja/tai haluavat kilpailla Ryhdin edustajana tulevalla kaudella tulee ilmoittautua ja maksaa hiihtokoulun kausimaksu. Ilmoittautuminen RyhtiSki Hiihtokoulukaudelle 23-24 tehdään Suomisport-palvelussa, jossa kausimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautumista varten täytyy luoda Suomisporti-tili, se onnistuu ilmoittautumisen yhteydessä.


Kausimaksu sisältää mm. viikoittain 2 x ohjatut harjoitukset, vakuutuksen, osallistumisen seuran omiin kilpailuihin, kilpailulisenssin ja kilpailumaksut Hiihtoliiton alaisiin kilpailuihin, oikeuden osallistua seuran järjestämille leireille ja kesäharjoituksiin.

Hiihtokoulumaksu kaudella 2023-24 on 40e. Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollista tilata Hiihto-lehti hintaan 40e.

Hiihtojaos on valinnut tuettavia hiihtäjiä ja hiihtokauden aikana on mahdollista tulla valituksi tukiryhmiin. Seuran tukemille hiihtäjille kausimaksu on 100e ja heille (tai huoltajalle) ilmoitetaan henk. koht. valinnasta, lisätietoa jaoston jäseniltä tai pj:ltä.

Lisätietoja hiihtokoulusta hiihtokoulun vetäjiltä tai hiihtojaoston puheenjohtajalta. Tervetuloa, kysy rohkeasti myös mahdollisuutta tulla tutustumaan hiihtokoulutoimintaamme!

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Yleisen sarjan hiihtäjät tiedustelut lisenssi- ja kilpailukäytännöistä puheenjohtajalta.

Ilmoittauduttuasi hiihtokoulukaudelle 2023-24, näet Suomisport-palvelusta (myös mobiilisovellus ladattavissa) kalenterista hiihtokoulun harjoitus- ja tapahtumakalenterin. Hiihtäjien toivotaan ilmoittautuvan yksittäisiin harjoituksiin ja tapahtumiin ko kalenterissa. Muutokset harjoitusohjelmassa ja muu ajankohtainen tieto tiedotetaan RyhtiSkin WhatsApp-ryhmässä, johon pääset mukaan pyytämällä valmentajaasi liittämään sinut ryhmään.
 

Jos sinulla on ongelmia tai kysyttävää Hiihtokoulukaudelle ilmoittautumisessa, ota yhteyttä Kalle Laineeseen:  kallelai(at)gmail.com