Hiihtokoulu

Ylöjärven Ryhdin hiihtojaosto järjestää hiihtokoulua kaikille halukkaille lapsille ja nuorille. 

Hiihtokoulu kokoontuu kaksi kertaa viikossa:

- Tiistaisin Lamminpäässä/Maunussuolla kello 18:00
- Torstaisin Topintuvalla Metsäkylässä kello 18:00

Lumettomaan aikaan kävelysauvat mukaan kaikkiin harjoituksiin.

Lumien tultua hiihtokoulun kokoontumispaikat valitaan lumitilanteen mukaan. Lumitilanteen ollessa hyvä hiihtokoulu on tiistaisin Maunussuolla ja torstaisin Metsäkylässä.

Lumiaikana tiistaisin hiihdetään VAPAATA ja torstaisin PERINTEISTÄ. Hiihtokoulun pakkasraja on -15 astetta. Jos harjoitusohjelmaan tulee muutoksia, tiedotetaan niistä seuran kotisivuilla.

Hiihtokouluryhmät seurassamme on jaettu iän ja taidon mukaan, joten kaikille löytyy varmasti sopiva ryhmä. 

Ryhmien vetäjiltä saat yksityiskohtaisempaa tietoa eri ryhmissä tapahtuvasta toiminnasta.

Noudatamme hiihtokoulussa yhteisiä pelisääntöjä, jotka voit lukea tästä.

Hiihtokoulumme kausimaksu 30 €, sisältää ohjatut harjoitukset, kilpailumaksut ja skipassin/lisenssin joka sisältää myös vakuutuksen. Järjestämme vuoden mittaan myös vaelluksia, leirejä ja teemailtoja, esim. voitelukoulutusta hiihtokoululaisten vanhemmille. Hiihtokouluun (ja myös jos olet ohittanut hiihtokouluiän >16 vuotta ja tarvitset lisenssin kilpailuihin) ilmoittaudu tästä. 

Keväällä järjestetään seurassamme hiihtokilpailut, joissa kaikki osallistujat palkitaan. Kilpailut järjestetään kelien salliessa molemmilla tyyleillä, ja kaikille ikäryhmille on kilpailuissa oma sarjansa.

Hiihtokoulun toimintaa on kuvattu tarkemmin mm. toimintakalenterissa, joka laaditaan koko toimintavuodeksi. Kalenteri löytyy internetosoitteesta www.ryhtiski.fi. Kotisivuiltamme löytyy myös muuta ajankohtaista tietoa. Lisätietoa hiihtokoulutoiminnasta antaa seuran puheenjohtaja Peer Haataja 040-5535535.

Vanhemmat mukaan "kuunteluoppilaiksi" ja lasten kanssa liikkumaan!

Tervetuloa mukaan iloiseen porukkaan harrastamaan!