Kilpailuihin ilmoittautuminen

HIIHTOKOULUSSAMME VOIT HALUTESSASI KILPAILLA TALVEN AIKANA. 

HIIHTÄJÄMME SITOUTUVAT NOUDATTAMAAN PIIRIKUNNALLISIIN JA KANSALLISIIN KISOIHIN ILMOITTAUTUESSAAN SEURAAVIA OHJEITA.

Hiihdon säännöt määräävät, ettet voi itse ilmoittautua kilpailuihin. Tällä kaudella ilmoittautumiset Ryhdin hiihtokoulussa hoitaa keskitetysti Ari Aarnio. Ilmoita Arille ensisijaisesti sähköpostilla ilmoittaja.ryhtiski(ät)gmail.com. Voit ilmoittautua myös soittamalla tai tekstiviestillä numeroon 050 569 6815. Ari kuittaa sähköpostiin tulleet ilmoitukset, jotta tiedät viestisi menneen perille. 

Joulukuussa ilmestyy virallinen kilpailukalenteri, jonka saat osoitteesta http://www.hiihtokalenteri.fi/. Kalenteriin on merkitty kilpailut ja päivämäärä, jolloin kilpailuun ilmoittautuminen päättyy. Nyt tulee tämän tiedotteen tärkein asiaSinun pitää hoitaa tieto osallistumisestasi ilmoittajalle vähintään KAHTA(!) vuorokautta kalenteriin merkittyä päivämäärää aikaisemmin kello 18:00 mennessä. Ilmoittaja ei ole velvollinen hoitamaan ilmoitusta eteenpäin, jos laiminlyöt tämän säännön.

Jos kilpailu joudutaan siirtämään esim. kovan pakkasen vuoksi, tulee sinun ilmoittautua uudelleen siirrettyyn kilpailuun vaikka järjestävä seura ilmoittaisi vanhojen ilmoittautumisten olevan voimassa. 

Ilmoitusmaksut, jotka tavallisesti ovat 6-15 euroa kilpailu/hiihtäjä, maksaa seura. Samoin edellä mainitun lisenssin kustantaa seura. 

Jotkut seurat voivat ottaa kilpailuun mukaan ns. jälki-ilmoittautuneita. Tällöin osanottomaksu on kaksinkertainen (12-30 euroa/kilpailu). Seura ei korvaa jälki-ilmoittautumisista aiheutuneita ilmoitusmaksuja. 

Talven aikana voi tulla eteen tilanne, että olet ilmoittautunut Arille, mutta et voi jostain syystä osallistua viikonlopun kilpailuun (sairaus, äkillinen matka tms.) On tärkeää, että ilmoitat poisjäännistäsi Arille. Hän peruu ilmoituksen ja seura säästyy turhilta kustannuksilta. 

Yhteen kisaan saattaa seurastamme ottaa osaa yli 30 hiihtäjää. Siksi on tärkeää, että hiihtokoululainen sitoutuu hoitamaan ilmoittautumiset tämän ohjeen mukaisesti . Näin hän helpottaa ja kunnioittaa ilmoittajan työtä.

Innokasta kilpailumieltä kaikille hiihtokoululaisille!