Kilpailuihin ilmoittautuminen

Seuran omiin kilpailuihin ilmoittautuminen

Ryhdin omiin kilpailuihin ilmoittaudutaan Webscorer-ilmoittautumisella, joihin linkit jaetaan seuran Whatsapp-ryhmässä ja/tai kilpailusivulla.

Piirikunnallisiin ja kansallisiin kilpailuihin ilmoittautuminen

HIIHTOKOULUSSAMME VOIT HALUTESSASI KILPAILLA TALVEN AIKANA.  Hiihtokoulun kausimaksuun sisältyy kilpailumaksut.

HIIHTÄJÄMME SITOUTUVAT NOUDATTAMAAN PIIRIKUNNALLISIIN JA KANSALLISIIN KISOIHIN ILMOITTAUTUESSAAN SEURAAVIA OHJEITA.

Hiihdon säännöt määräävät, ettet voi itse ilmoittautua kilpailuihin. Tällä kaudella ilmoittautumiset Ryhdin hiihtokoulussa hoitaa keskitetysti Timo Pyhtilä. IlmoitaTimolle ensisijaisesti sähköpostilla 

ilmoittaja.ryhtiski@gmail.com. 

Voit ilmoittautua myös soittamalla tai tekstiviestillä numeroon 040-5163446. Timo kuittaa sähköpostiin tulleet ilmoitukset, jotta tiedät viestisi menneen perille. 

Kilpailut löytyvät nettiosoitteesta kilpailukalenteri, jonka saat osoitteesta http://www.hiihtokalenteri.fi/. Kalenteriin on merkitty kilpailut ja päivämäärä, jolloin kilpailuun ilmoittautuminen päättyy. Nyt tulee tämän tiedotteen tärkein asia. Kilpailuilmoittautumiset tällä kaudella (2023/24)  pääsääntöisesti ma ja to, eli hiihtäjän tulee ilmoittautua edellä mainittuun sähköpostiin la tai ti
klo 18 mennessä, eli 2 pv ennen Hiihtokalenterin viimeistä ilmoittautumispäivää.
Jos hiihtäjä myöhästyy ilmoittautumisesta, hiihtäjä ilmoittautuu itse ja maksaa ilmoittautumisen itse. Huhtikuussa voi seuralta laskuttaa itse maksettuja kisamaksuja kuittia vastaan, paitsi jälki-ilmoittautumisten lisämaksut jäävät hiihtäjälle
itselleen.

Jos kilpailu joudutaan siirtämään esim. kovan pakkasen vuoksi, tulee sinun ilmoittautua uudelleen siirrettyyn kilpailuun vaikka järjestävä seura ilmoittaisi vanhojen ilmoittautumisten olevan voimassa. 

Ilmoitusmaksut, jotka tavallisesti ovat 15-20 euroa kilpailu/hiihtäjä, maksaa seura. Samoin edellä mainitun lisenssin kustantaa seura. 

Jotkut seurat voivat ottaa kilpailuun mukaan ns. jälki-ilmoittautuneita. Tällöin osanottomaksu on kaksinkertainen. Seura ei korvaa jälki-ilmoittautumisista aiheutuneita ilmoitusmaksuja. 

Talven aikana voi tulla eteen tilanne, että olet ilmoittautunut Timolle, mutta et voi jostain syystä osallistua viikonlopun kilpailuun (sairaus, äkillinen matka tms.) On tärkeää, että ilmoitat poisjäännistäsi Timolle. Hän peruu ilmoituksen ja seura säästyy turhilta kustannuksilta. 

Yhteen kisaan saattaa seurastamme ottaa osaa yli 30 hiihtäjää. Siksi on tärkeää, että hiihtokoululainen sitoutuu hoitamaan ilmoittautumiset tämän ohjeen mukaisesti . Näin hän helpottaa ja kunnioittaa ilmoittajan työtä.

Innokasta kilpailumieltä kaikille hiihtokoululaisille!