Voimailu

YLÖJÄRVEN RYHTI

Ylöjärven Urheilutalon punttisalilla treenaa voimanostoa ja painonnostoa harrastus- tai kilpailumielessä eri-ikäisiä ja -kokoisia Ylöjärven Ryhdin voimailujaoston jäseniä.

Tällä hetkellä Ryhdissä kilpailee kansallisella tasolla klassisessa ja/tai varustevoimanostossa yhteensä n. 20 naista ja miestä. Voimanosto käy harrastukseksi myös niille, jotka haluavat kehittää lihasvoimaa ilman kilpailutavoitteita. Muuta ehdotonta edellytystä ei harrastukselle ole kuin huumorintaju. Penkki-, kyykky ja maastanostotulosten lisäksi Ryhdin voimanostajat ovat tunnettuja huulenheitosta ja osuvista vitseistä.

Painonnosto tuli mukaan jaoston lajivalikoimaan vuoden 2020 alusta. Lajin harrastajia on Ryhdissä tällä hetkellä kymmenkunta. Urheilutalon punttisali antaa painonnoston harrastamiselle hyvät puitteet.

Voimailujaostoa luotsaa puheenjohtajan roolissa Heimo Rauniolahti, joka myös vastaa järjestysmiestoiminnasta. Sihteerinä toimii Päivi Ristolainen ja varapuheenjohtajana Juha Ristolainen. Eero Mäntysaari on jaoston tuomarivastaava.

Ryhti on sekä Suomen voimanostoliiton että Suomen Painonnostoliiton jäsen, joten kilpailutoiminta on dopingvalvonnan alaista. Meille ryhtiläisille on tärkeää, että edustamme puhdasta ja reilua voimailua.

Toivotamme penkkipunnerruksesta, painonnostosta ja voimanostosta kiinnostuneet tutustumaan toimintaan. Salilla voi jäseniä kopauttaa hauikseen ja kysellä neuvoja treenaamiseen.