Seura-asujen tilaus

RyhtiSkin seura-asut tilataan  Noname Club Shopista 

Tuttujen Elite-lämppätakin, housun ja liivin lisäksi tarjolla on kisa-asu, -panta ja hiihtopipo kuten aikaisemminkin. Urheilijoiden toiveen mukaisesti tarjolla on myös kesäkauden harjoitteluun tekninen t-paita ja juoksutakki (running jacket) sekä osasta tuotteista unisex-mallin lisäksi naisten malli (woman). Lisäksi asusteet hiihdon   Clubshopista tilatessasi maksat suoraan seuran tukeman hinnan.

Tilaukset tehdään syyskaudella ennen kilpailu- ja leirikautta.
Asuja sovitetaan ilmoitettuina sovituspäivinä Jukan Kololla tai Nonamen Storella Hämeenpuistossa.

Tilaukset tehdään Noname Club Shop -verkkokaupassa seuraavasti:

1. Luo oma tili (jos olet aiemmin tilannut Noname Clubshopista, Ryhdin tai muun seuran asuja, voit kirjautua samalla tilillä). Tilin luomiseen tarvitaan Ylöjärven Ryhdin koodi, joka ilmoitetaan erikseen tilausaikana.
2. Noname Clubshopissa seuran koodilla ohjaudut Ylöjärven Ryhdin sivulle, jossa asut ja hinnat ovat nähtävissä. Clubsopissa asut tilataan ja maksetaan seuran tukemaan hintaan. Maksutapoina pankki- tai luottokortti tai Klarna-maksu, jolla asiakas saa maksuaikaa tilaukselleen.
3. Maksamisen jälkeen saat tilausvahvistuksen sähköpostiin.
4. Seuran tuotteet toimitetaan ja jaetaan seuran toimesta.

Jos teille tulee kysyttävää tai jostain syystä tilauksen teossa tulisi vaikeuksia, niin silloin yhteys seurassa jenni.torvinen(at)gmail.com 040 5266 556 tai yhteistyökumppanin puolelta  kari.arponen(at)nonamesport.com tai puhelin 040 5527 988.