Heikki Kosonen jatkaa Ryhdin naisten 1-sarjan päävalmentajana

22.4.2014

Heikki Kosonen jatkaa Ylöjärven Ryhdin naisten lentopallon 1-sarjajoukkueen valmentajana kaudella 2014–2015. Heikki on valmentanut Ryhdissä hyvällä menestyksellä vuodesta 2008 lähtien. Tänä aikana seura on voittanut useita pienempien junioreiden aluemestaruuksia, B-junioreiden SM-kullan ja -hopean, saavuttanut useita junioreiden SM-lopputurnauspaikkoja sekä nousun 2-sarjasta 1-sarjaan kaudella 2011–2012. Useita Ylöjärven Ryhdissä pelanneita ja Heikin opissa harjoitelleita tyttöjä pelaa tällä hetkellä nuorten maajoukkueissa ja naisten Mestaruusliigassa. Aikuisten maajoukkuerinkiinkin on noussut jo kaksi entistä ryhtiläistä, Sonja Laitinen ja Oona Yli-Pekkala.

1-sarjajoukkueen kokoaminen on alkanut. Tavoitteena on, että joukkueen kesäharjoitukset alkavat toukokuussa. Valmentaja Kosonen toivottaa kiinnostuneet tervetulleeksi harjoituksiin.
– Treeneissä tehdään paljon töitä ilon kautta. Saattaa olla, että kauden aikana kehittyy hurjasti, Heikki Kosonen toteaa pilke silmäkulmassaan.

Farmiyhteistyötä LP Kangasalan liigajoukkueen kanssa on alustavasti sovittu. Tavoitteena on myös koota Ryhdin 2-sarjajoukkue viime vuoden tapaan.

Lisätiedot
Heikki Kosonen
p. 050 353 9807
heikki.k@pispala.net