Ykkössarjan alempi jatkosarja päättyi tappioon

13.3.2017

Ryhdin naiset vierailivat Jyväskylässä alajatkosarjan viimeisessä ottelussa

Kotijoukkue JyväsLentis lähti otteluun revanssi mielessä, ja sen se myös sai voitettuaan Ryhdin 3-0 (25-22, 25-20, 25-22). Jyväskyläläisten puolustus- ja vastaanottopeli on niin hyvää, että joukkueen parhaana palkittu passari Melissa Honkonen pääsi pyörittämään peliä riittävän tehokkaasti. Pääasiassa neloslaidasta hyökännyt Eveliina Vilponen oli myös pelipäällä. 

Ryhdin vastaanottopeli oli lähellä kauden parasta tasoa, mutta hyökkäyspelistä puuttui tehoja. Myös torjuntapeli, joka on ollut meidän ehdoton vahvuus, hieman notkahti. Parhaana pelaajana meiltä palkittiin hienon pelin pelannut Linnea Kuusela. Onnistujiin voidaan lukea myös kauden ensimmäisen täyden ykkössarjapelin pelannut Salli Joutsenvirta, joka sai pikakomennuksen keskitorjujan paikalle.

Sarjan tilanne on suhteellisen kimurantti. 19.3. pelataan Tampereella ottelu Isku-JyväsLentis, joka ratkaisee Ryhdin kauden jatkumisen. Jos JyLe voittaa 3-0 tai 3-1, alkaa meillä kesäloma. Jos taas käy niin, että Isku ottaa edes yhden sarjapisteen, niin kausi jatkuu pudotuspeleillä.

Jännäksi menee, mutta otetaan vastaan se mitä ikinä tuleekin. Ainakin ensi viikko reenataan täysillä.