Neljäs viisieräinen paikallispeli

27.2.2017

Rantaperkiön Iskua vastaan on pelattu kuluneella kaudella täydet 20 erää. Sunnuntaina taisteltiin sarjapisteistä Pyynikillä.

Ryhdin peli kesti kaksi erää, ja sen jälkeen alkoi Iskun huima loppukiri. Kaksi pistettä kuitenkin jäi lopulta Pyynikille kotijoukkueen voittaessa 3-2 (18-25, 19-25, 25-20, 26-24, 15-13).

Pelistä näki, että ottelussa oli todella isot panokset. Alemman jatkosarjan tilanne on suorastaan huikaisevan jännittävä. Kaikki on kuitenkin edelleen omissa käsissä. Ratkaiseva ero tuli tänään syöttö-vastaanottopelissä Iskun ollessa siinä piirun verran parempi.

Ryhdiltä päivän ehdottomat kärkipelaajat olivat Anni Koivuniemi ja Liina Kainulainen, jotka pelasivat kauden parasta peliään. Torjuntakin oli taas kohdillaan. Erityisesti syöttöpeliin olisi kuitenkin kaivattu lisää tehoja.

Yksi arvokas sarjapiste kuitenkin saatiin, ja parin viikon päästä vieraillaan Jyväskylässä toivottavasti kauden viimeisessä ottelussa. Sitä ennen tulevana viikonloppuna A-tytöt taistelevat lopputurnauspaikasta 4.3. Ylöjärvellä.