Maaottelu-, leiri- ja vihkijäisviikonlopusta

4.8.2014

Vihkijäisviikonloppu

 

Seuramme tapahtumarikas 2.-3.8. on takana. Kaikki huipentui maaotteluun ja sen yhteydessä vietettyyn urheilutalon vihkijäiseen suuren yleisön läsnäollessa. Koko viikonloppu oli kaikin puolin onnistunut. 

 

Lauantainen lasten lentopalloleiritapahtuma keräsi kiitosta ja se sai jännittävää jatkumoa maaottelutapahtumasta. Seuramme nuoria osallistui ohaajatehtäviin lasten kanssa ilolla ja hyvin organisoituna. Nelisenkymmentä lasta onnellisena liikunnasta hienon päivän jälkeen - onko olemassa parempaa kiitosta? Tapahtuma lupaa hyvää tulevien ikäryhmien, seuramme elinvoiman ja seuratoiminnan laajan arvostuksen kannalta. Ne ovat kaikki tulevaisuuden kulmatolppia. 

 

Maaottelutapahtuma sunnuntaina hakee vertaistaan. Se kaikki positiivinen palaute mitä tapahtumasta saimme on vaikea tiivistää lyhyesti ja ytimekkäästi. Myös kiitosten kohdistaminen on suunnattava Teille kaikille, koska niin saumattomasti, yhtenä ja hyvähenkisesti kaikki sujui. Vihkijäisten ajoitus maaottelun yhteyteen oli onnistunut ratkaisu. Yleisöä saapui toivotusti paikalle. Sillä oli ratkaiseva vaikutus, koska urheilutapahtumassa yleisö on aina merkittävä osa tapahtumaa. Yleisö ikäänkuin osallistuu tapahtuman järjestämiseen ja elämyksen tuottamiseen tunnelman tekijänä. Ilman yleisöä ei oikein tapahtumaa meinaa syntyä. Nyt kävi niin että paitsi ottelu myös urheilutalon vihkijäiset olivat elämystapahtuma joka jää läsnäolijoile varmasti mieleen.

 

Ottelu jää varmasti mieleen erityisesti kahdelle, Tiialle ja Jessicalle. Nämä nuoret naiset tulivat aika pitkän ajan jälkeen kotisaliin pelaamaan Suomi-paidassa kotiyleisön eteen. Mieleen painuva tilaisuus varmasti heidän perheilleen ja muille heitä läheltä seuranneille. Samalla seuramme ja koko ylöjärveläinen urheiluseuratoiminta sai jälleen todistuksen siitä osaamisesta, että myös huipulle tavoitelevien urheilijoiden on mahdollista meidän kotikaupungistamme ponnistaa.

 

Ihan tavallista ei ole, että seuramme pääsee sellaisen arvovallan äärelle kuin tässä tapahtumassa. Urheiluministeri Pia Viitanen, kaupunginjohtaja Pentti Sivunen, valtuuston puheenjohtaja Leena Joensivu, sivistysjohtaja Matti Hursti ja vapaa-aikajohtaja Sami Yli-Pihlaja elivät tapahtumassa tiivisti mukana aivan kentän tuntumassa. Varsinkin seuramme omien kasvattien edesottamuksia kentällä seurattiin tiiviisti ja ihailen. Väliajoilla taas oli tilaisuus hyviin keskusteluihin urheiluseurojen toiminnasta ja tulevaisuuden näkymistä yleisemmälläkin tasolla. Välitän tässä heidän kaikkien kiitokset järjestelyihin osallistuneille. Lasten ja nuorten reipas osallistuminen vastuullisissa järjestelytehtävissä sai arvovierailta lisäksi erityistä huomiota. 

 

Molemmat maajoukkueet olivat erittäin tyytyväisiä ylöjärveläisiin puitteisiin ja tapahtumaan. Viron maajoukkueen päävalmentaja Peeter Vahtra esitti toiveensa yhteydenpidosta lasten ja nuorten harjoittelu-/turnaustapahtuman järjestämiseksi seuratasolla tuonnempana. 

 

Vaikka urheilumuotona oli tällä kertaa lentis, niin seuramme oli laajasti mukana. Tuorein lajijaostomme perehdytti väkeä ministeriä myöten Fribeegolfiin ja ammattitaitoiset voimanostojaoston järjestyksenvalvojat huolehtivat olemuksellaan tilaisuuden turvallisuudesta. Lauantainahan voimaväki talkoili punttisalin edustuskuntoon yhdessä liikuntatoimen kanssa.

 

Me ottelutapahtuman järjestäjänä kiitämme Ylöjärven kaupunkia erinomaisesta yhteistyöstä tapahtuman suunnitteluun ja toteutukseen liittyen. Tapahtuma jää taakse mutta loistavat puitteet Ylöjärven urheilutalolla pysyy meille kaikille Ylöjärveläisille. Kaikki sujui hienosti!

 

Terveisin,

Timppa

Ryhdin puheenjohtaja