Juniorimaajoukkueiden leirityksissä kesällä Ryhdin lentopalloilijoita

26.5.2014

Kesän aikana lentopallon juniorimaajoukkueet leireilevät Kuortaneella ja siellä nähdään totuttuun tapaan myös Ryhdin pelaajia.

Kiivain valmistumisjakso osuu kesään U19-tyttöjen maajoukkueella, jotka pelaavat EM-kisansa 16.-24.8 Tampereella ja Tartossa. Tytöt viettävät Kuortaneella koko kesän juhannuksesta alkaen. Tähän ryhmään kuuluvat Tiia Pohjonen ja Jessica Kosonen sekä viime kaudella Ryhtiä edustanut Daniela Öhman.
Joukkue nähdään tositoimissa Ylöjärvellä 3.8 maaottelussa Viroa vastaan. Ottelu pelataan hienoon kuntoon remontoidussa Urheilutalon palloiluhallissa.

U18-pojille järjestetään kesällä iso maajoukkueleiri, jolle kutsutaan 30 pelaajaa ja tässä joukossa ovat Ryhdistä Einari Koivisto, Joonas Järnvall ja Joni Siermala. Tämän ikäluokan seuraava isompi koitos on EM-karsinnat alkuvuodesta 2015.

Tyttöjen U17-maajoukkueesta nuorempi ikäluokka (s.1999) on rippikouluiässä ja viettää Kuortaneella maajoukkurippileirinsä kahdessa erässä eli 10-16.6 ja 27.7-2.8 ja tässä ryhmässä on Emmi Jalonen. Myös maajoukkueikäluokan vanhempi ryhmä (s. 1998) leireilee kesäkuulla riparilaisten kanssa samaan aikaan ja siellä on mukana Tiia Virta.
Tämäkin ikäluokka tähtää alkuvuoden EM-karsintoihin.

Maajoukkuevalmennuksen puolella Heikki Kosonen luotsaa valmentamansa U15-tyttöjen maajoukkueen harjoitusturnaukseen Barcelonaan 26.-29.6 ja leirityttää joukkoaan ennen sitä 24.-26.6.