Parkanon leiri 23-24.9

17.9.2017

Hiihtojaosto järjestää jälleen tänä vuonna pitkät perinteet omaavan ilmaisen viikonloppuleirin Parkanossa nuorille hiihtokoululaisille.

Parkanon leiri järjestetään tänä vuonna kaksipäiväisenä. Leiri alkaa lauantaina 23.9.klo 10 ja päättyy sunnuntaina 24.9 klo 12. Mahdollisuus osallistua myös vain lauantaipäiväksi. Koko perheet tervetulleita! Jokainen järjestää leirille itse kuljetukset, kyselkää harjoitusten yhteydessä tai whatsapin kautta yhteiskuljetuksista!

Ohjelmassa on vaellusharjoituksia, pelejä, leikkejä ja tietysti leirinuotio iltasella.

Lauantai-aamuna on ohjelmassa vaellus, leiripaikan ympäristöstä löytyy kaiken ikäisille sopivat vaellusreitit. Vaelluksen jälkeen on ruokailu ja sauna. Illan ohjelmaan kuuluu leiriolympialaiset.

Leirille mahtuu yöpymään n. 25 nuorta ja 5 aikuista. Nuorimmat voivat osallistua vain lauantaipäivän ja -illan ohjelmaan, jos yöpyminen vielä askarruttaa, koska leirillä yöpyjien on osattava jo itse huolehtia tavaroistaan ja harjoituksiin valmistautumisesta, peseytymisistä ym.

Leirille lähtevän on varattava mukaansa:
· omat yöpymisvälineet (patja, makuupussi ja tyyny)
· liikuntaan sään mukaan sopivat asusteet ja vaihtovaatteet
· juomapullo ja juomapullovyö
· saappaat
· peseytymisvälineet ja uikkarit
· taskulamppu illan varalle

Yöpyminen tapahtuu yhteismajoituksessa, tytöt ja pojat eri rakennuksissa. Ruokailu on järjestetty seuran puolesta. Sauna lämpiää lauantai-iltana.

-Lauantaina hopeasompaikäiset lähtevät pitkälle vaellukselle heti klo 10.00, ole ajoissa paikalla.

-Nuorempien ryhmät lähtevät noin klo 11.00, paikalla olisi hyvä olla kuitenkin n klo 10.

-Ennen lähtöä on mahdollisuus välipalaan.

Ajo ohje: Parkanon ohi Vaasantietä noin 8 kilometriä. Käännytään Vaasantieltä oikealle kahvila Kaita-Hovin kohdalta ja taas heti oikealle, jolloin tie palaa hirviaidan reunaa ikäänkuin takaisinpäin ja johtaa Eräkaidan pihaan.Karttalinkki risteykseen.

Ilmoittautumiset Peerille ti 19.9 mennessä 040-5535535