Kilpailut

 

VIIKKOKISAT vuodelta 2017 ovat loppuneet.

 

Julkujärvi DGP:n viikkokisat pelataan sunnuntaisin klo 14.00. Pelaajapalaveri pidetään klo 13:45 väylän 1 tiin läheisyydessä (Pirkantien ja Huurretien risteyksessä).

Kilpailut pelataan 18-väyläisellä PRO-radalla sekä uudella AM-radalla.Viikkokilpailuissa on voimassa PDGA-säännöt ja kisat ovat savuttomia.

Viikkokilpailuissa PRO-radalla pelaavat luokat: avoin, junnut (tänä vuonna 16 täyttävät ja nuoremmat) ja ikämiehet (tänä vuonna 40 täyttävät ja vanhemmat). Pelataan raakatuloksesta sekä tasoitustuloksesta. Tasoitustulokset lasketaan Metrix-tasoituksella (Metrix WeeklyHC).

AM-radalla pelaavat luokat: rento ja naiset. Rento-luokkaan voivat osallistua kaikki joiden Metrix-rating on 860 tai alle. Pelataan vain raakatuloksesta.

Luokka pelataan jos luokassa on vähintään 2 osallistujaa.

Osallistumismaksu 3 €, payout 70 %, palkinnot maksetaan rahana. Luokan raakatuloksen voittaja saa 70 % ja 30 % menee tasoitussarjan voittajalle, joka jaetaan kaikkien PRO-radalla pelaavien luokkien osallistujien kesken.

Jos osallistujia on vähemmän kuin 10 palkitaan voittaja, 11–20 palkitaan kaksi parasta, yli 21 kolme parasta. Palkinnot jaetaan suhteella 60/40, 50/30/20...

Käytämme ennakkorekisteröitymiseen ja tuloslaskentaan Metrix Premium -palvelua (www.discgolfmetrix.com), joten pelaajat saavat halutessaan tarkempaa statistiikkaa pelistään. Voit ilmottautua myös paikan päällä.

Viikkokisat Metrixissä:

PRO-rata: https://www.discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=455903
AM-rata: https://www.discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=535573